Izračun avtomobilskega zavarovanja

V samo dveh korakih izpolnite izračun avtomobilskega zavarovanja in prejeli boste ceno za vaše avtomobilsko zavarovanje.

  Vpišite podatke o avtomobilu

  Znamka, tip in model avta (obvezno) - Prosimo, čim bolj natančno:

  Moč motorja v KW in leto izdelave avtomobila (obvezno)

  Pri kateri zavarovalnici imate trenutno zavarovanje? (obvezno)

  Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

  Obvezno AO zavarovanje (obvezno) - Označite premijski razred (bonus)
  na obstoječi polici in ali želite zavarovanje voznika AO+

  Želite polni ali delni kasko? - Izberite željena kritja iz seznama.

  Datum vašega rojstva (obvezno)

  Kdaj vam poteče zavarovanje za ta avto?

  Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

  Vaše ime in priimek (obvezno) ter e-mail naslov (obvezno)

  Telefonska številka in številka pošte vašega prebivališča. (obvezno)

  Opombe - nam želite še kaj sporočiti?

  Preverite podatke in pritisnite Pošlji.

  novosti in akcije o zavarovanjih za cenejše zavarovanje na email (max. 1x na mesec, enostavna odjava)

  Informativni izračun avtomobilskega zavarovanja

  Za neobvezujoč izračun avtomobilskega zavarovanja izpolnite zgornji obrazec. Informativni izračun bo narejen pri Zavarovalnici Tilia, katero zastopamo pri sklepanju avtomobilskih zavarovanj.  Izračun boste prejeli v roku 24. ur na vpisan elektronski naslov. V nadaljevanju najdete nekaj dodatnih pojasnil za izpolnjevanje.

  Podatki o vozilu

  V prvem delu obazca vpišite podatke o vozilu. Pri tem je priporočljivo, da vpišete čim več podatkov o vozilu. Vsak poslan obrazec mora vsebovati tip, model in letnico avtomobila ter moč motorja v kilovatih. Prav tako je pametno, da dopišete prostornino motorja (npr. 1,2 ali 1,8), vse dodatne oznake, ki jih ima motor (npr: TDI) in paket opreme (npr: Highline, Titanium, Extreme,…). Paket opreme lahko močno vpliva na ceno zavarovanja, če imate sklenjeno kasko zavarovanje.

  Eurotax koda, E-koda ali šifra vozila ni obvezen podatek, vendar vam prihrani delo, saj v tem primeru ne rabite vpisovati ostalih podatkov o avtomobilu. Eurotax kodo najdete na stari polici avtomobilskega zavarovanja. Je 6-mestna številka in pri veliki večini osebnih avtomobilov se začne s številko 1.

  Avtomobilsko zavarovanje

  V drugem delu izpolnite podatke o zavarovanju. Najprej izberite premijski razred za zavarovanje avtomobilske odgovornosti, ki ga imate na obstoječi polici. Informatvni izračun bomo naredili za novi premijski razred. Če zavarovanja niste imeli vsaj 11 mesecev, nam to napišite med opombami. Prav tako označite ali želite zavarovanje voznika AO+.

  Kasko zavarovanje

  Če želite tudi kasko zavarovanje, označite premijski razred, ki ga imate. Če želite samo delni kasko, označite brez kaska in spodaj izberite kateri delni kasko želite. Točo in vihar ter krajo in vandalizem je možno skleniti samo s celotnim kaskom.

  Prav tako označite katero doplačilo želite ali potrebujete.

  Popusti za avtomobilsko zavarovanje

  Pri popustih za zavarovanje avta vpišite letnico rojstva in izdelave vozniškega izpita. Označite tudi ostale popuste, ki jih izpolnjujete.

  Ob enkratnem plačilu prejmete 4% popusta. Drugače lahko plačate do 6 obrokov s položnico ali do 10 obrokov s trajnikom.

  Vpišite telefonsko številko, da vas lahko v primeru nepopolnih informacij ali nerazumevanja vaših želja pokličemo.  Vpišite tudi vaše ostale podatke in elektronsko pošto, na katero vam bomo poslali izračun avtomobilskega zavarovanja. Vaše podatke bomo uporabili izključno za izdelavo tega izračuna in jih bomo skrbno varovali.

  Druge možnosti za izračun avtomobilskega zavarovanja

  Če ne želite izpolnjevati obrazca, nas lahko tudi pokličete na telefon 040 564 462, da si zapišemo vaše podatke in vam pripravimo informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje. Prav tako nam lahko svoje podatke pošljete preko elektronske pošte ali nas obiščete na Majcigerjevi ulici 33 v Mariboru.