Nova premoženjska zavarovanja zavarovalnice Tilia

Zavarovalnica Tilia je v teh dneh prenovila svoj produkt za premoženjska zavarovanja MojDom. Tako lahko po novem izbirate kar med 40. nevarnostmi (dodali so nekaj novih, pri nekaterih pa so dvignili zavarovalne vsote).

Kadar koli imamo škodni dogodek ali se nam pripeti nesreča, moramo hitro in pravilno odreagirali, da na eni strani zavarujemo sebe in na drugi zavarujemo še večjo povzročitev škode. Tako so pri zavarovalnici Tilia tudi pri premoženjskih zavarovanjih (pri prenovi avtomobilskih zavarovanja so to ponudili tudi tam) uvedli pomoč v obliki Tilia svetuje. Pri splošnih pogojih je tako jasno napisano kakšni so najboljši postopki pri določenih oblikah škode, raznih nesrečah in kako uveljaviti svoje pravice iz zavarovalne pogodbe.

Uvedli pa so tudi dodatno novost, ki se imenuje MojDom bonus. V primeru, da niste prijavili škode vam tako Tilia prizna 5% dobropis . Če imate pri zavarovalnici Tilia sklenjeno tudi življenjsko zavarovanje pa vam zavarovalnica v primeru, da ne prijavite škode, pripiše še dodatnih 10% od osnove za obračun bonusa (15% če niste prijavili škode v treh letih). Bonus se pripiše na življenjska zavarovanja MojOtrok in MojeŽivljenje.

Želite informativni izračun za zavarovanje?

Brezplačno ga lahko naročite na strani informativni izračuni.